2015. szeptember 12., szombat

Novellaelőzetes

Hola Drágáim!

Nehéz szívvel engedtem el én is egy hosszú és forró nyarat, és hasonlóan nehezen birkózom meg még én is a gondolattal, hogy egy évig megállás nélkül kell hajtanom, keményen kell tanulnom. Talán pont ezért tudtam ilyen hitelesen átadni Nektek a holnap délelőtt felkerülő novella érzelmeit.
Minden sorral, amit papírra vetettem, majd begépeltem, hogy elétek tárjak, egy nehézkes, bódult hangulatú történetet szeretnék veletek megosztani, s lentebb olvashattok is belőle egy rövidke részletet. 
Őszintén remélem, holnap délelőtt izgatottan olvassátok majd el ezt az írásomat, amely nagyon közel áll hozzám, s hasonlóképpen Ti is elégedettek lesztek a novellával valamennyire.
A hangulata közelében sincsen a könnyed írásoknak, s ezt segíti az is, hogy az összes csatolt zene Lana Del Rey fantasztikus számai közül került ki.

Köszönöm, hogy ma este elolvastátok ezt a kis előzetest és a novellához fűződő megjegyzésemet! 

Csókollak Titeket,
Adriana
Részlet

     A Royal Casino nagyterme lassan telik csak meg méregdrága parfümtől illatozó, s drága Armani öltönyöket viselő emberek forgatagával. A levegő cigarettafüsttől és drága whiskytől terhes, míg a színpadon felállított zenekar a rejtélyes félhomályba veszve nehézkes dallamokat játszik. Egy sötétbőrű énekesnő lép elő a sötét színfalak mögül, majd erotikus táncot lejtve kezd énekelni. Rekedt, mély hangszíne betelíti a nagy teret, megkerüli a vörös bársonnyal borított lapú kaszinóasztalokat, elidőzik a női nyakakat ékesítő, csillagászati árú smaragd, zafír, s más drága ékkövek csillogó tükörtermeiben, majd lengén tovaszáll a súlyos aranyból készült csillárok kanyargó indái között.

 Érkezik Szeptember 13.-án.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése